2L 64OZ 3.8 L 128OZ Tritan Galonu Ūdens Pudele Ar Flip-Flop BPA Free Dzērienu Pudeles Portatīvo Sporta tālrunis Stāv Krūze

€8.00 €4.40

Pievienot grozam


SKU: #w17921

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE / ES
  • Drinkware Tips: Ūdens Pudeles

Apraksts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Specifikācija:

Materiāls: TRITAN / PETG, BPA brīvs

Produkta Izmērs:

2000ml: 12 * 12 * 33cm

3800ml: 14 * 14 * 36 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Motīvs:

Inspirational quotes un laika zīmogiem:

Šī pudele ir inspirational quotes un laika zīmogiem, kas var lieliski palīdzēt jums dzert ūdeni katru dienu un atgādināt, lai uzturēšanās hidratāciju.Pietiekamu ūdens var labāk palīdzēt jums sasniegt jūsu fitnesa mērķus, tostarp svara zudums, muskuļu augšanu un vispārējo veselību.

Liela jauda un radošu dizainu:

Lielas jaudas var nodrošināt, ka jūs papildināt ūdens zudumi pēc pasākuma.Tā ir pietiekami liela, ka nav nepieciešama bieža ūdens papildināšana.Elastīgs silikona salmiņš, ar izliektu silikona daļas, kas ir viegli izmantot.Ārējā neslīdoša dizains kausa sienas var palīdzēt jums turiet krūze vairāk stabili.

Bez bisfenola un pārnēsājams:

Pārtikas kvalitātes videi draudzīgi atkārtoti Tritan kopoliesters plastmasas, 100% bisfenola A un netoksisks, bez ķīmiskā smaka, lai nodrošinātu, ka jūs dzert veselīgu ūdeni.Ne tikai putekļus necaurlaidīgs, bet arī hermētiskam, jūs varat viegli veikt jebkur.

Multi-krāsu ideāla dāvana:

Ir daudz krāsas, lai jūs varētu izvēlēties, un tas ir arī ideāla dāvana draugiem, ģimenei un kolēģiem, lai motivētu viņus palikt hidratēts un veselīgi.

Atgādinājums: Nav piemērots trauku mazgājamām mašīnām!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Kvalitātes pirmkārt, sniegtu labāko servisu.Klienti ir mūsu draugi.

Stilīgs dizains, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Piezīmes:

1. Fotogrāfijas, lūdzu, ļaujiet nedaudz hromatiskās aberācijas

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, izmēri var būt dažādi

Paketē Iekļauts:

1pc ūdens pudele

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Tagi: herbalife uztura ūdens pudele, galonu ūdens, dzeramā pudele 2l 2, kawaii pudeli ūdens, bottl ūdens, metāla galonu ūdens pudele, ziedu bpa bezmaksas pudeli, 5 galonu ūdens, stikla krūze, vāks, elektriskie ūdens krūze.