Ūdens Pudele Pleca Siksna Paracord Rīkoties ar Plecu Siksnu Hydro Kolbas un Citu Plata Mute Pudeles 12oz, lai 64oz

€6.73 €3.63

Pievienot grozam


SKU: #w77207

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Poliestera
  • Modeļa Numurs: hydro kolbā pudeles
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Sprādzes
  • kategorija produkta: vakuuma kauss

modname=ckeditor Paracord Rīkoties ar Plecu Siksnu Hydro Kolbas un Citu Plata Mute Pudeles, Paracord Siksna Pārvadātāja 12oz, lai 64oz Pudeles, Pudeļu Piederumi ar Drošības Gredzenu Karabīne

Paracord Roktura Siksna, Vads ar Drošības Gredzenu un Karabīne par Hydro Kolbā Plata Mute Ūdens Pudeli Pastaigu Pārgājieni, Kempings

Brīnišķīgi Āra Aktivitātēm: Paracord rīkoties ar karabīne ir vieglāk noturēties, mugursoma, jūs varat dzert ūdeni jebkurā laikā.Nav jāuztraucas par krītot vai zaudēt, jūs dārgi, ūdens pudele.Ideāli piemērots pārgājieniem, kempings, riteņbraukšana, backpacking, ect.

Paracord Izdzīvošanu Savvaļā: Ar vairāk jomā izdzīvošanas instrumenti, kompasi, kramus, svilpes, tas wil veikt savu ceļojumu vieglāku un drošāku.Rokturi var atšķetināt par stabilu un stingru virvi laikā avārijas un glābšanas gadījumos.

Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no augstas kvalitātes 550+350 militārās pakāpes neilona, kas ir izturīgs un jūsu rokas ir ērti, turot rokturi.Drošības Gredzenu, kas izgatavoti no polietilēna (PE) gumijas, kas nodrošina papildu drošību.

⁂Visu Ūdens Pudeli Izmēri: Paracord roktura, Hidro Kolbā, Vienkāršu, Modernu, Takeya, Nalgene, Mira un citi plata mute zīmoli ūdens pudeli.Saglabāt jūsu tasi netiks pazaudēta.

Tagi: bico ūdens sūknis, locīšanas saliekami ūdens pudele, skaidrs, dzīvnieku ūdens pudele, lapis kristāla ūdens pudele, metāla galonu ūdens pudele, skoda yeti, d sprādzes, sniega cilvēks, krams, raagi ūdens pudeles.